LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZIILE CE DEPASESC 350lei

Livrare

Livrarea se face prin Curier numai pe teritoriul României, în termen de maxim 6 zile lucrătoare de la plasarea cu succes a comenzii, la adresa specificată de dumneavoastră. În cazul unei situaţii de Forţă Majoră, livrarea poate întârzia. Vă rugăm să indicaţi adresa la care puteţi fi găsiţi între orele 9-18, în zilele lucrătoare, livrările efectuându-se doar în această perioadă. Tariful per colet este stabilit ...... RON, iar toate comenzile cu valoare de peste 350 RON beneficiază de transport gratuit. Pentru a vedea ce costuri de transport ai de suportat, accesează pagina Tarifare Transport. În cazul comenzilor efectuate cu plata ramburs a căror valoare nu depăşeşte 350 RON, la costurile de transport se va adăuga o taxă fixă de ramburs de ....... RON.

 

Atenţie

 

Ne rezervăm dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor care nu şi-au îndeplinit obligaţiile pecuniare sau de altă natură faţă de Nist Prodimpex srl. De asemenea, contractul va fi interpretat şi executat cu bună credinţă. Orice abuz va conduce la întreruperea oricăror relaţii contractuale.

 

Comenzile sunt procesate şi livrate de luni până sâmbătă, cu excepţia sărbătorilor legale. Comenzile primite după ora 16:00 vor fi procesate şi expediate în ziua următoare. Comenzile primite după ora 16:00, vinerea, nu vor fi procesate până săptămâna viitoare, luni. Termenul de livrare începe odată cu primirea email-ului de confirmare a comenzii. Nist Prodimpex srl nu se face responsabilă pentru întârzierile neprevăzute. Exceptând cazurile de forţă majoră, comenzile vor fi livrate în 3 - 6 zile lucrătoare de la data plasării comenzii. Nu se fac livrări care Căsuţe Poştale ori Oficii Poştale. Vă rugăm să verificaţi la livrare conformitatea comenzii: numărul de cutii, integritatea pachetului, corespondenţa codului de livrare cu cel din comandă. Vă rugăm să semnalaţi orice lipsă a conformităţii în scris, atât în documentaţia firmei de curierat, cât şi pe adresa nistor.catalin@yahoo.com. Dacă produsul primit este deteriorat, se recomandă returnarea lui în starea iniţială, fără a-l utiliza şi fără a desprinde etichetele. Pierderea sau deteriorarea produselor comandate pe website trece în responsabilitatea dumneavoastră, odată cu semnarea documentelor de transport.