LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZIILE CE DEPASESC 350lei

Politica de retur


POLITICA DE RETUR

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre NIST PRODIMPEX SRL.

Daca doriti sa schimbati produsul cu o alta culoare /marime /model, va rugam sa ne contactati in prealabil prin email la adresa contact@niststyle.ro si sa specificati clar numarul comenzii, numele dvs si produsul pe care il doriti la schimb. Retragerea din relatia contractuala poate fi obtinuta si prin completarea formularului de returnari si trimiterea acestuia la adresa de email anterior mentionata.

Orice schimb de produs se poate face doar in limita stocului disponibil. Daca modelul dorit nu mai este in stoc, puteti alege alt model cu achitarea eventualelor diferente de pret de catre dvs. sau restituirea lor de catre noi.

Termenul pentru retur este de  de 14 zile calendaristice de la primirea coletului

Produsul pe care doriti sa-l schimbati trebuie trimis catre noi printr-un curier organizat de dvs la adresa:

str. Simetriei nr.39,  sector 2, Bucuresti.

Orice produs pe care il vei returna trebuie sa nu fie purtat sau deteriorat. Va rugam sa folositi un ambalaj protector pentru expeditie. Produsul nu este primit daca este zgariat, deteriorat, daca nu are etichetele intacte ori daca ii lipsesc din accesorii.

In cazul in care nu doriti schimbarea produsului, ci este vorba despre un simplu retur, va vom inapoia contravaloarea produsului returnat prin transfer bancar in contul IBAN specificat de dvs la adresa de mail contact@niststyle.ro. Perioada de rambursare a contravalorii produsului returnat se va face in 14 zile calendaristice de cand produsul returnat a ajuns la adresa specificata mai sus.

Atentie! Nu primim colete returnate cu plata ramburs. Primim doar colete pentru schimb de produse sau  retur a caror plata de transport a fost efectuata de expeditor (client).